Bli med på Tårnagenthelg!

Alle 2. og 3. klassinger som bor i Strømsø og Fjell kan få være tårnagenter i Strømsø kirke 14. og 15. april!

Tårnagenthelg-logoStrømsø kirke er en gammel og spennende kirke! Vi skal lete etter forsvunne skatter, løse mysterier, klatre opp i kirketårnet og ned i krypten og mye mer. Ved hjelp av agenttriks og Bibelen skal vi nok finne sporene som leder oss til løsningene.

Vi møtes i Strømsø kirke lørdag 14. april fra kl. 14-19, og søndag 15. april fra kl. 09.30-13. På søndagen skal vi være med og lage en ekte Tårnagentgudstjeneste, og da kommer familiene våre for å se hva vi har holdt på med. Alle agentene får T-skjorte, agentutstyr og agentgave!

Få med deg en venn og kom! Påmelding til kr424@kirken.no så fort som mulig. Gratis arrangement!