Ord og toner i påsketiden i Strømsgodset kirke

Velkommen til en fin kveld 2. april kl. 18.00 med musikk av Frøydis Grorud og Knut Schmidt Johansen og lesninger av Gunn Britt Friberg Hansen.

2. Påskedag kl. 18.00 blir det mulig å sette seg ned og høre ord og toner, og være med å synge salmer.

Gunn Britt Friberg Hansen som var med i fjor på "Ord og toner i fastetiden", har også funnet mange spennende tekster til oss i år. 2. påskedag handler ofte om "Emmausvandrerne". De som gikk rett ved siden av Jesus, men kjente han ikke igjen. Hvordan kan vi se Jesus?

Frøydis Grorud er vel Norges mest kjente saxofonist. Og bor bare et steinkast fra Strømsgodset kirke. Hun er bla. a kjent fra "Beat for beat", Vintermåne og Trio de Janeiro.

Noe av dagens musikk er hentet fra hennes første soloplate, Himmeldryss.

Knut Schmidt Johansen er kantor i menigheten, og vil akkompagnere til musikk og salmer.

Det blir kollekt ved utgang.